η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.themasports.com

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του καλοκαιριού στo Themasports (2024/25)
www.themasports.com
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της θερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.

Πήραν την μεγάλη ευθύνη!. Η ΚΟΠ πήρε την ευθύνη για την μετακίνηση των οπαδών και εξέφρασε την ετοιμότητα και σε συνεργασία με τα Σωματεία, να στηρίξει κάθε προσπάθεια για αντιμετώπιση και περιορισμό του φαινομένου της βίας στα γήπεδα.

DEAL με Φιλίππου. Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού, Χρυσοστόμου Φιλίππου.

Μεταγραφή έκπληξη για τον Τζιωνή. Ο Μαρίνος Τζιωνής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσουκαρίσκι

«Κατάντησε κοροϊδία - Είναι σαν να τους λένε επειδή θα καταταχθείτε θα σταματήσετε το ποδόσφαιρο». Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM για το θέμα των στρατεύσιμων αθλητών και για την αστυνόμευση των αγώνων.

ΟΝΕΙΡΟ!. Ένα όνειρο... έσβησε για την Ομόνοια το 1974 και πενήντα χρόνια μετά οι πράσινοι επιδιώξουν να το κάνουν πράξη σε διαφορετικές συνθήκες.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (21/7): Πού θα δείτε το Γκραν Πρι Ουγγαρίας. Οι αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα Κυριακή (21/7), που περιλαμβάνει τένις και το Γκραν Πρι Ουγγαρίας.

Αν φέρει Αραούχο θα είναι σούπερ – μπαμ! . Οι τελευταίες πληροφορίες, λένε ότι είναι κοντά στην Ομόνοια ο Ισραηλινός Ατζιλί. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, του Αργεντινού παιχταρά, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ…

Έρχεται για δεύτερη φορά Κύπρο;. Η Πάφος FC έμαθε τον αντίπαλο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού FC CSKA 1948 (Βουλγαρία)/FK Budućnost Podgorica (Μαυροβούνιο), αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της Ομόνοιας. Η Ομόνοια παρουσιάζει (19:30) μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV τις επίσημες τους εμφανίσεις για την νέα σεζόν.

Ομόνοια: «50 χρόνια κατοχής - κανενας δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται » (Φωτογραφία). Ανάρτηση από την Ομόνοια για τα 50 χρόνια κατοχής

Έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο η Ομόνοια - Τα (πολλά) θετικά και αυτό που πρέπει να προσέξει. Άρεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ του Νταμπράουσκας στα επίσημα αποκαλυπτήρια της αφού επικράτησε της Τορπέντο με 3-1 έχοντας καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Λόκαρε την περίπτωση του Ανσαριφάρντ!. Σύμφωνα με σημερινό (21/07) παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, ο ιστορικός Πανιώνιος εκτός από την περίπτωση του πρώην παίκτη της Ομόνοιας, Καρίμ Ανσαριφάρντ, λόκαρε και μία άλλη περίπτωση επιθετικού που... θα προκαλέσει θόρυβο!

Το γκολ της Ομονοιας με ΑΕΚ(ΒΙΝΤΕΟ). Η Ομόνοια δημοσιευσε βίντεο από όλα τα γκολ που πέτυχε η ομάδα στα φιλικά που έδωσε.

ΟΜΟΝΟΙΑ - 50 ΧΡΟΝΙΑ: Όταν η εισβολή, «έσβησε» το όνειρο για ιδιόκτητο γήπεδο . Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και της τουρκικής εισβολής, σαν σήμερα στις 20 Ιουλίου 1974 γυρίζουμε τον χρόνο πίσω... για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Το σπίτι της Ομόνοιας στη Μιά Μηλιά που δεν ολοκληρώθηκε.

Ομόνοια: Η παρακάμερα της τριάρας (Βίντεο). Οι πράσινοι παρουσιάζουν την άλλη κάμερα από την νίκη επί της Τορπέντο

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ (26/7): Από που θα δείτε το φιλικό ΑΕΛ-Ανόρθωση και την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής, 26 Ιουλίου 2024.

Ετοιμάζει... βαλίτσες ο Αλιούμ!. Ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.

Η Ομόνοια κόντρα στην Μπελσίνα.... Σαν σήμερα...

Όλα τα pre-season γκολ της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ). Η Ομόνοια δημοσιευσε βίντεο από όλα τα γκολ που πέτυχε η ομάδα στα φιλικά που έδωσε.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ!. O Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέας Καπαρδής αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα που επικρατούν στον κυπριακό αθλητισμό...

loader