«Καμιά πιθανότητα να έμενε ο Ουζόχο στην Ομόνοια»

0

Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι Λέει» ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας Σίμος Ταραπουλούζης μίλησε και για το θέμα Ουζόχο.

Για τον Ουζόχο: «Η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται από έξι μέχρι εννιά μήνες. Δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Το θέμα είναι να αρχίσει προετοιμασία».

Κάνατε σκέψεις και προεργασία για να τον κρατήσετε πριν τον τραυματισμό του; «Κάναμε και σκέψεις και προεργασία. Πριν τον τραυματισμό του δεν υπήρχε καμιά πιθανότητα να μείνει στην Ομόνοια. Δεν υπήρχε καν θέμα διαπραγματεύσεις. Μετά τον τραυματισμό του άλλαξαν τα δεδομένα και θα εξαρτηθεί από το πώς θα χειριστούμε εμείς το θέμα αλλά και η ομάδα του».

Μιλήσατε με τον Ουζόχο, θέλει να συνεχίσει στην Ομόνοια; «Θα ήθελε να συνεχίσει στην Ομόνοια για μικρό χρονικό διάστημα. Ο στόχος του είναι να πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα».

Πως κλείσατε τον Ουζόχο; «Για όλους τους παίκτες ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία. Δεν έχει σημασία αν τον γνώριζα από την Ανόρθωση. Ήταν κοινή συμφωνία και των τριών μας, εμένα του προπονητή και του Νεόφυτου Λάρκου».

Ήσουνα στον πάγκο της Ανόρθωσης σε εκείνο το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα: «Δεν έκανε ούτε προπόνηση πριν το παιχνίδι Ανόρθωση-Απόλλωνας άφησε εξαιρετική εντύπωση. Έβγαλε από την πρώτη στιγμή απίστευτη ηρεμία για την ηλικία του και έλεγες ότι αυτός ο τερματοφύλακας δεν θα δεχθεί γκολ. Τα ίδια έδειξε και στην Ομόνοια».