«Δεν υπήρχε θέμα προπονητή όταν πήγα στην Ομόνοια»

0

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας Σίμος Ταραπουλούζης είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι Λέει» του Super Sport fm 104.0 και κάνει μια όμορφη ποδοσφαιρική συζήτηση με τον Μιχάλη Παπαγεωργίου.

Οι λόγοι που αποδέχθηκες την πρόταση από το Νεόφυτο Λάρκου και την Ομόνοια: «Οι λόγοι είναι η δυναμική μιας μεγάλης ομάδας όπως η Ομόνοια, η εμπλοκή Παπασταύρου που έδωσε μια σταθερότητα αλλά και η παρουσία του Νεόφυτου Λάρκου στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ότι θα έβαζε την ομάδα σε γερές βάσεις. Η παρουσία του Νεόφυτου έδινε αυτή την προσδοκία για κάτι καλό».

Ποια ήταν η δουλειά με την οποία αρχίσατε; «Δεν υπήρχε θέμα προπονητή όταν πήγα στην Ομόνοια, θα συνεχίζαμε με τον κ. Αναστασίου. Θα αρχίζαμε να βρούμε τους νέους παίκτες, ενώ θα κάναμε αξιολόγηση του τότε ρόστερ. Ορίσαμε διαδικασίες πως θα έρχονται οι παίκτες, κριτήρια και άλλα. Ερχόταν η πρόταση από μάνατζερ, γινόταν η αξιολόγηση από την ομάδα του τον Ράινερ Ράουφμαν και τον Κυριάκο Παναγιώτου και μετά πήγαινε το θέμα στον Νεόφυτο Λάρκου και τον προπονητή»

Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που εγκρίθηκαν από εσένα και την ομάδα σου και απορρίφτηκαν από το Νεόφυτο Λάρκου ή τον προπονητή; «Φυσικά υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις. Μπορεί εγώ να προτείνω πέντε αριστερούς μπακ. Ο ένας θα αποκτηθεί. Σημαίνει οι άλλοι τέσσερις θα απορριφθούν είτε από τον Νεόφυτο Λάρκου, είτε από τον προπονητή, είτε λόγω οικονομικού».

**«Η δουλειά για τους νέους παίκτες γινόταν κανονικά αλλά πρώτα ανακοινώθηκε ο προπονητής και μετά έπεσαν οι υπογραφές τους ποδοσφαιριστές».