«Ξεκάθαρη προσπάθεια φίμωσης και καταπάτησης της ελευθερίας λόγου»

0

Aνακοίνωση που υπογράφουν 5 οπαδικά σύνολα της ομάδας μας, εξέδωσαν οι οργανωμένοι, σχετικά με την τιμωρία του αθλητικού δικαστή για ανακοινώσεις από τους Συνδέσμους φιλάθλων.

Αναλυτικά:

“Η απόφασή σας να τιμωρήσετε την ομάδα μας για ανακοίνωση οργανωμένου συνόλου αποτελεί ξεκάθαρη προσπάθεια φίμωσης και καταπάτησης της ελευθερίας λόγου και έκφρασης.

Κύριοι, το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου δεν την προσβάλλουν οι ανακοινώσεις των οργανωμένων, αλλά όλα αυτά που γίνονται κάθε βδομάδα στα γήπεδα.

Αντί να ψάξετε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε το ποδόσφαιρό μας που παραπαίει και βαδίζει σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια, ασχολείστε με αυτούς που καταδεικνύουν το πρόβλημα και διαμαρτύρονται. Αν είναι δυνατόν!

Ποιοι προάγουν τη βία και την προκατάληψη, ποιοι καταστούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο αναξιόπιστο και προβληματικό, ποιοι οδηγούν το άθλημα που λατρεύουν εκατοντάδες χιλιάδες Κύπριοι σε μαρασμό, ανυποληψία και απαξίωση;

Σίγουρα όχι οι οργανωμένοι φίλαθλοι που σπαταλούν αμέτρητο χρόνο, κόπο, ενέργεια και χρήμα απλά και μόνο για να στηρίξουν την ομάδα τους και να την απολαύσουν στο γήπεδο. Όχι να την απολαύσουν να κερδίζει, αλλά να την απολαύσουν να δίνει ένα δίκαιο αγώνα και να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια, ισότητα και δικαιοσύνη.

Σας ρωτούμε: Συμβαίνει αυτό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο;

Ας μας απαντήσετε λοιπόν βάσει και του κατηγορητηρίου, ο κ. Γιώργος Νικόλαου (ο διαιτητής προς αποφυγή οποιοσδήποτε συνωνυμίας) που πληρεί και το κατηγορητήριο Α και το Β και το Γ θα τιμωρηθεί; Τι πρόστιμο θα έχει;

Εάν πραγματικά νοιάζεστε για το κύρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου, προχωρήστε σε ενέργειες! Σώστε το γιατί χάνεται!

Περήφανε Πράσινε Λαέ, σε καλούμε να μείνεις μακριά από προκλήσεις και να παραμείνεις άγρυπνος φρουρός της μεγάλης ΙΔΕΑΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

ΥΓ1. Μην μας στείλετε το λογαριασμό της αμερόληπτης κρίσης σας, στείλτε τον στον ποδοσφαιριστή, αρχηγό της Εθνικής Κύπρου και πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Μερκή.

ΥΓ2. Η όλη κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου μας δυναμώνει, μας πωρώνει, μας συσπειρώνει, μας κάνει ακόμη πιο αποφασισμένους, πιο διψασμένους. Συνεχίστε.

ΣΥΦΙ Λεμεσου

ΣΥΦΙ Λαρνακας

ΣΥΦΙ Λευκωσιας-Green Fanatics

ΣΥΦΙ Σολιας

Ομιλος Γυναικων”