Δεν «καίγεται» να μείνει Κύπρο ο Μαυριάς

0

Μία αρκετά καλή μισή σεζόν πραγματοποίησε ο Χάρης Μαυρίας, τον οποίο και επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για να τον φέρει στην Ομόνοια.

Ο Έλληνας παίκτης, τον δικαίωσε απόλυτα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μετά από αρκετό χρόνο και κερδίζοντας την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Μαυρίας έχει συμβόλαιο που φτάνει μέχρι το 2021, με ένα συμβόλαιο που αγγίζει περίπου τις 150 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακήςκαι η στήλη «Παρασκήνια», δεν «καίγεται» να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος που θα δώσει το ποσό που χρειάζεται η Ομόνοια για να τον αφήσει, που και αυτό είναι στα 150 χιλιάρικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, πλέον στην πιάτσα λογίζεται ως δεξιός μπακ και όχι ως εξτρέμ, κάτι που μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο.

Τη χρονιά που πέρασε λοιπόν, με τη μεταγραφή του να γίνεται τον Ιανουάριο,  κατάφερε να σημειώσει έξι εμφανίσεις στην Κύπρο, χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται μαζί με την Εθνική Ελλάδας, για τα φιλικά παιχνίδι λίγο πριν τα προκριματικά του Euro και ακόμα δεν έχει υπάρχει κάποια παραπάνω εξέλιξη στο αν θα παραμείνει ή όχι στην Ομόνοια.

sportime.gr