“Αδικαιολόγητη κωλυσιεργία από το ΚΟΑ”

0

Για το γηπεδικό και τα εισιτήρια διαρκείας τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο ε.τ Αντρέας Δημητρίου.

«Ακόμη δεν έχουμε λάβει απάντηση από τον ΚΟΑ, ούτε στο αίτημα που είχαμε καταθέσει πριν δύο μήνες για να χρησιμοποιούμε το Μακάρειο στην κατάσταση που είναι σήμερα, αλλά ούτε και σε σχέση με την ολοκληρωμένη πρόταση που παρουσιάσαμε στον ΚΟΑ πριν δέκα ημέρες για τα βελτιωτικά έργα που πιστεύουμε ότι είναι καλό να γίνουν, πάντα σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια που μας άφησαν να έχουμε στη διάθεσή μας.

Δυστυχώς, όπως σημειώσαμε και στην ανακοίνωσή μας, δεν διαπιστώνουμε πραγματική βούληση για να προχωρήσει το όλο θέμα. Αντίθετα παρατηρούμε μια αδικαιολόγητη κωλυσιεργία και επίσης πως συχνά χρησιμοποιούνται γενικόλογες και αόριστες εκφράσεις του τύπου: “είμαστε δημόσιος οργανισμός”, “μελετούμε τα δεδομένα” και ο χρόνος κυλά χωρίς να παρουσιάζεται η παραμικρή εξέλιξη.

Η Ομόνοια έχει προσφερθεί να ανακαινίσει μια δημόσια περιουσία που η Πολιτεία έχει αφήσει εδώ και χρόνια στο έλεος του Θεού και δυστυχώς εδώ και τρεις μήνες (στις 28 Φεβρουαρίου ήταν η πρώτη συνάντηση) δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση που να μας κάνει να νιώθουμε ότι ο ΚΟΑ επιθυμεί πραγματικά να δεχτεί αυτή τη γενναιόδωρη κοινωνική προσφορά της Ομόνοιας.

Δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι καινούριο σε σχέση με το ΓΣΠ τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ για το Μακάρειο. Στις 10 Ιουνίου πρέπει να δηλώσουμε έδρα σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ. Έχουμε ακόμα 10-11 μέρες και θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας. Έχουμε κάνει όλα τα σενάρια για το που μπορούμε να παίζουμε. Τα εισιτήρια διαρκείας εκκρεμούν όταν θα βγει επίσημη απόφαση για το γήπεδο. Εσωτερικά έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες που πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να εκδώσουμε τα εισιτήρια».