«Θα γίνουν τουλάχιστον εφτά μεταγραφές»

0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου. 

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά στη βάση του πλάνου που είχε καθοριστεί. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε με κάποιες περιπτώσεις παικτών πριν την πρόσληψη του νέου προπονητή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κάποιους παίκτες. Όπως ανέφερε ο κ. Λάρκου, θα γίνουν τουλάχιστον εφτά μεταγραφές».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τιάγκο: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάζουμε ονόματα παικτών. Εάν πρόκειται να ενδιαφερθούμε για παίκτη που έχουμε συμβόλαιο με άλλη ομάδα τότε θα απευθυνθούμε στην ομάδα του. Για μας είναι θέμα αρχής να κινούμαστε πάντα στα πλαίσια των κανονισμών και της ηθικής».

Για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν: «Έχει ήδη ενημερωθεί ο Λόρα ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την ομάδα maw για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο δανεισμός του Ατζαγκούν έχει ολοκληρωθεί. Δεν αναμένεται να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Βύντρα και τον Άλεξ Σοάρες. Επίσης έχουν ενημερωθεί πως δεν βρίσκονται στα πλάνα ο Λοέ, ο Γκαφουρ, ο Εντρένα και ο Ζίβετς».

Αν θα μειωθεί το ρόστερ: «Θα απαντηθεί αυτό το ερώτημα όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας. Εμείς υπολογίζουμε πολύ και σε παίκτες από την ακαδημία μας. Οπότε κι αυτά τα παιδιά υπολογίζονται από την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τους εξελίξουμε για να μπορέσουν να είναι σημαντικά στελέχη της πρώτης ομάδας».