Για το γηπεδικό και την προετοιμασία…

0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου..

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει με εργομετρικά στις 1 και 2 Ιουλίου. Στις 3 Ιουλίου είναι η πρώτη προπόνηση. Θα δώσουμε συνολικά εννέα φιλικά παιχνίδια. Είναι όλα διευθετημένα».

Για τα δεδομένα με το Μακάρειο: «Εμείς έχουμε υποβάλλει στον ΚΟΑ από την περασμένη Δευτέρα ολοκληρωμένη πρόταση για τα έργα που θα γίνουν στο Μακάρειο στα οποία υπάρχει και κοστολόγηση. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα έργα αμέσως μετά που θα μας δώσει την έγκριση ο ΚΟΑ. Ανεξάρτητα από τα έργα, περιμένουμε από τον ΚΟΑ εδώ και καιρό την απάντηση για το κατά πόσο θα μας παραχωρήσει το Μακάρειο. Ο χρόνος πιέζει αρκετά και η απάντηση πρέπει να δοθεί το συντομότερο δυνατό».

Αν θα γίνουν νέες επαφές με το ΓΣΠ: «Με το ΓΣΠ είχαμε πάρα πολλές επαφές. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα το επόμενο διάστημα. Για να συζητάμε για το Μακάρειο, οι επαφές δεν έχουν φέρει το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Πρώτα θα πρέπει να αγοραστεί η γη. Έχουν επιθεωρηθεί κάποια τεμάχια και ενδεχομένως να επιθεωρηθούν και κάποια άλλα. Αυτά είναι τα δεδομένα σε σχέση με την πρόθεση που έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου».