Δημητρίου για την απομάκρυνση Αναστασίου και τον νέο προπονητή

0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια που γίνεται για εξεύρεση προπονητή.

Για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αναστασίου: «Η απόφαση πάρθηκε με τη λογική που πρόεδρος είχε πει ότι όλοι ανεξαρτήτως στην ομάδα είναι υπό διαρκή αξιολόγηση. Είχε δηλώσει ότι η ύπαρξη συμβολαίου δεν είναι ο λόγος για να συνεχίζεται μια συνεργασία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αναστασίου για τη συνεργασία. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης προπονητή».

Για τα κριτήρια που θα έχει ο νέος προπονητής: «Η διαδικασία πρόσληψής προπονητή βρίσκεται στα αρχικά της στάδια. Δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα ωστόσο όσο πιο σύντομα προσληφθεί ο νέος προπονητής τόσο το καλύτερο. Βρισκόμαστε στο στάδιο αξιολόγησης προπονητών. Θα επιδιώξουμε ο νέος προπονητής να θεωρείται προσωπικότητα, να μπορεί να αντέξει συνθήκες πίεσης και αν είναι δυνατόν να έχει κάνει ξανά πρωταθλητισμό. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία βέβαια που θα ληφθούν υπόψιν όπως για παράδειγμα η αγωνιστική φιλοσοφία, ο τρόπος δουλειάς, ο χαρακτήρας και αρκετά άλλα».