“Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε ιδέα”

0

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr κάνει αναφορά στο “διαζύγιο” του Γιάννη Αναστασίου με την Ομόνοια και όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν είχε ιδέα ότι θα έφευγε.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας τον είχε στηρίξει και έλεγε ότι και του χρόνου, ο Γιάννης Αναστασίου θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Οι εξελίξεις όμως έφεραν τα πάνω κάτω και ο γνωστός προπονητής, τέθηκε εκτός ομάδας. Το τι έφταιξε και ήρθαν όλα τούμπα; Σίγουρα τον ρόλο τους έπαιξαν οι οπαδοί της ομάδας.

«Φώναζαν» πως ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι αυτός που χρειάζεται η Ομόνοια. Η αλήθεια είναι πως η πορεία της ομάδας ήταν απογοητευτική. Έκτη θέση με το ζόρι στην βαθμολογία και μέτριες εμφανίσεις, με εξαίρεση ίσως τους παίκτες που ο ίδιος έφερε στην ομάδα.

Και παρά την στήριξη που έδειξε ότι του παρέχει η διοίκηση, μάλλον τελικά… λύγισαν στις πιέσεις των οπαδών. Αυτό που τονίζει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, είναι πως ο Έλληνας τεχνικός, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι θα ακολουθούσε!

Μέχρι το περασμένο Σάββατο, εργαζόταν στο να γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, στο πρωτάθλημα Κύπρου. Και δεν είχε την παραμικρή ένδειξη ότι κάτι τέτοιο θα ερχόταν. Έκανε και λίστες για πιθανές μεταγραφές ποδοσφαιριστών, αλλά οι εξελίξεις τον πρόλαβαν… Έτσι, ψάχνει πλέον για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μιας και τα πράγμα εξελίχθηκαν, όπως εξελίχθηκαν στους «πράσινους».