“Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί το θέμα”

0

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό “OMEGA” για το θέμα που προέκυψε με νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

« Η ανακοίνωση του ΚΟΑ αναφέρει ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί. Εμείς δεν έχουμε λάβει επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ άρα ότι γνωρίζουμε είναι μέσα από την ανακοίνωση του οργανισμού. Όσο αφορά στην ουσία, πρόκειται για 16χρονο παίκτη που πρόσφατα έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα Κ17. Η διαδικασία εγγραφής είναι σε εξέλιξη άρα δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας μας. Ακολουθείται η διαδικασία που ακολουθείται με όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε ενημέρωση από τον ΚΟΑ και δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί το θέμα».

Αν θεωρεί ότι υπάρχουν σκοπιμότητες: «Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό από όσα γίνονται σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή. Έχουν κατατεθεί τα ίδια στοιχεία όπως γίνεται με τον κάθε ένα. Τίποτα διαφορετικό. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω.»