Παπαστάυρου για τις σχέσεις Αναστασίου-Λάρκου

0

Σε ερώτηση που τέθηκε για ενδεχόμενες διαφωνίες μεταξύ Γιάννη Αναστασίου και Νεόφυτου Λάρκου με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου ανέφερε τα ακόλουθα:

«Τα άκουσα και τα διάβασα αυτά.  Θέλουμε ανθρώπους που να διαφωνούν, να συζητούν και να ανταλλάζουν απόψεις. Τους είπα ότι δεν πρέπει να συμφωνούν πάντα γιατί θα απολύσω έναν από τους δύο. Στόχος είναι να ανταλλάζουν απόψεις. Ο κάθε ένας έχει την δουλειά του. Δεν λέω ότι είναι σωστά αυτά που γράφτηκαν αλλά αν είναι σωστά δεν με πειράζουν».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Παρόλο που ξέρω ελληνικά, δεν διαβάζω. Προσπαθώ να είμαι αμέτοχος γιατί με ενδιαφέρει να γνωρίζουν οι άνθρωποι που έχω καθημερινή επαφή μαζί τους. Προσωπικά ούτε διαβάζω, ούτε ξέρω τι γράφεται. Αρχίσαμε έναν προγραμματισμό. Σίγουρα όπως είπε ο πρόεδρος είναι υγιές να υπάρχουν διαφωνίες., Αν συμφωνούμε σε όλα είναι δύσκολο να φτιάξουμε ομάδα. Το βασικό είναι ότι υπάρχουν συμφωνίες και διαφωνίες. Συζητάμε σε καθημερινή βάση, προσπαθούμε να κοιτάξουμε οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψη μας. Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα να έρθουν στην Ομόνοια αλλά αυτό το χειρίζεται ο Νεόφυτος και προχωράμε μα τους στόχους που θέσαμε, τα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης και το πλάνο που θέσαμε από τον Ιανουάριο».

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΡΚΟΥ: «Δεν θα πω κάτι περισσότερο, δεν θα επαναλάβω τα ίδια με τον προπονητή».