«Να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται την χρονιά»

0

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και για τη νέα χρονιά.

Για τον αγώνα της Δευτέρας: «Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι για την Ομόνοια. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις τελευταίες δύο αγωνιστικές όπου δεν δείξαμε καλό πρόσωπο. Πάμε για να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα και να κερδίσουμε όσο καλύτερα γίνεται την χρονιά».

Για τις ήττες: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ουσιαστικοί, γιατί θεωρώ πως δημιουργούμε φάσεις αλλά δεν τις τελειώνουμε σωστά. Σίγουρα όταν χάνεις δεν είναι ωραίο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο και να επανέλθουμε στις νίκες».

Για την πορεία της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και ανεξάρτητα πως πάει η χρονιά, πρέπει κάθε αγώνα να μπαίνουμε να κερδίζουμε. Η χρονιά βαθμολογικά να έχει τελειώσει για εμάς. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε χωρίς κίνητρο γιατί τώρα κτίζουμε για τη νέα χρονιά. Σίγουρα θα αλλάξουν πράγματα, δεν ξέρω τον σχεδιασμό, αλλά κτίζουμε πράγματα από τώρα».

Για την παραμονή του στην Ομόνοια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να πετύχω τους στόχους της ομάδας γιατί μέσα από την ομάδα πέτυχα κάποιους στόχους, όπως που γύρισα στην Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ την Ομόνοια και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είχα μια αποχή και με καλή προετοιμασία πιστεύω του χρόνου θα είμαι ακόμα καλύτερος».