«Δικαιούνται να κάνουν μια άσχημη εμφάνιση/Θα παίξει ρόλο η δική μας εικόνα»

0

Στην επίσημη κάμερα της Ομόνοιας μίλησε ο Γίαννης Αναστασίου ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα για τα κίνητρα της ομάδας, για το ματς με τον Απόλλωνα αλλά και την διαχείριση που θα γίνει.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Με την ίδια σοβαρότητα, τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα. Έχει σταθερή πορεία, επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση, στις στημένες φάσεις. Θα χρειαστεί προσοχή αλλά πιστεύω θα παίξει ρόλο η δική μας εικόνα, συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα μας».

Για τα κίνητρα ενόψει της συνέχειας: «Από τη στιγμή που αγωνίζεται στην Ομόνοια, το κίνητρο είναι η νίκη. Σίγουρα την περασμένη εβδομάδα δεν αρχίσαμε καλά, ίσως ήταν το χειρότερο μας ημίχρονο. Γενικά η εικόνα μας είναι βελτιωμένη τους τελευταίους μήνες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτός είναι ο στόχος. Από την άλλη, πρέπει να συνεχίσουμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή, για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική μας παρουσία στο πρώτο μέρος. Δεν κάναμε τίποτα ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Οι γραμμές μας ήταν εκτός λειτουργίας. Με ικανοποίησε η παρουσία του Χαραλάμπους και η παρουσία του Παναγή ήταν θετική. Στο δεύτερο μέρος παρά το ότι μείναμε με 10, η ομάδα έβγαλε χαρακτήρα, δημιούργησε ευκαιρίες, δεν τις τελειώσαμε αλλά τουλάχιστον δείξαμε κάποιες από τις αρετές μας. Αυτό που είπα στα παιδιά ότι είναι σημαντικό να το δείχνουμε από το πρώτο λεπτό και όχι να φτάνουμε στο 60’-65’».

Για την διαχείριση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα: «Μιλήσαμε ατομικά. Προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε κάποια πράγματα, τι πήγε λάθος. Ήταν μια κακή παρένθεση γιατί η εικόνα τους τελευταίους μήνες δεν ήταν αυτή. Δικαιούνται να κάνουν μια άσχημη εμφάνιση νομίζω, αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είναι και η τελευταία. Με τις κακές εμφανίσεις θα είναι θέμα προς συζήτηση, όμως εμείς θέλουμε να βλέπουμε μπροστά. Να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε».