Δηλώσεις Αναστασίου και εκνευρισμός για Ματ

0

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά την νέα ήττας της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα.

“Μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας ψάχναμε κίνητρο, όμως όταν παίζει στην Ομόνοια πάντα πρέπει να έχεις κίνητρο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, την καλύτερη στην κυκλοφορία. Μετά το πρώτο γκολ βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που προετοιμάσαμε, μόνο στο τελευταίο 20λεπτο αλλά ήταν ήδη αργά. Το μόνο θετικό ήταν η εμφάνιση του Χάμπου, που ήταν θετικό για την συνέχεια. Πρέπει να βρούμε το κίνητρο για την συνέχεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Σε ερώτηση γιατί δεν παίζει ο Ματ:
«Πώς κρίνεται ένας παίκτης ότι πρέπει να παίζει; Με το τι έκανε πέρσι ή η εικόνα που έχει τώρα; Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Αν βλέπετε το ποδόσφαιρο θα καταλάβετε τι εννοώ».

“Όταν ήρθα όλα τα παιδιά πήραν ευκαιρίες και έπαιξαν. Η εικόνα του καθενός, μου δίνει την απόφαση για την ομάδα που θα κατεβάσω. Αν εσείς θέλετε να διαγνώσετε πρόβλημα, δεν μπορώ να το καταλάβω”.

“Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει ο Ματ. Δεν βάζουμε γκολ, ευκαιρίες δημιουργούμε. Δημιουργούμε και δεν τις τελειώνουμε και με Ματ, και με Ραμίρεζ και με Κολοβό και με τον Κούσουλο. Τι να κάνω, να μπω να παίξω εγώ;”