Λευκή ισοπαλία με Σαλαμίνα

0

Η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη χωρίς γκολ κόντρα στην Σαλαμίνα για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Λουκάς Βύντρα.

Ο αγώνας:

Στο 5ο λεπτό  είχαμε καλή στιγμή για την Ομόνοια με  σουτ του Ραμίρεζ να αποκρούεται απο τον Κορέια πάνω στην γραμμή με το κεφάλι. Στην εξέλιξη σουτ του Τιάγκο σταμάτησε ο Μεχίας.

Στο 13ο λεπτό το γυριστό σουτ του Κολοβού πέρασε έξω. Γενικά η Ομόνοια κρατούσε περισσότερο μπάλα, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλά κλεισμένη και περίμενε στην αντεπίθεση.

Στο 28΄σουτ του Κατελάρη κτύπησε στο κεφάλι του Γκολομπάρτ και έφυγε έξω. Στο 35ο λεπτό ένα πλάγιο σουτ του Μιντίκκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μεχίας. Στο 38΄ μπήκε στην περιοχή ο Μιντίκκης, έδωσε στον Κίνγκσλεϊ, γύρισε έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο με τον Μεχίας να μαζεύει.

Στο 42ο λεπτό ο νεαρός Τζιωνής έπιασε το σουτ, αλλά ο Βεσελόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 52ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Βεσελόφσκι απέκρουσε όπως έκανε και σε νέο σουτ του Κούσουλου. Λίγο μετά ο Μεχίας απέκρουσε σουτ του Τιάγκο.   Στο 61 ένα καλό σουτ από τον Ραμίρες πέρασε λίγο έξω. Στο 66΄ο Τισντέλ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω.

Στο 73΄είχαμε σπουδαία απόκρουση του Βεσελόφσκι σε κεφαλιά του Μότα μετά απο σέντρα του Γκόμεθ, με τους πράσινους να χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας είχε νέα μεγάλη απόκρουση στο 79΄σε εξ επαφής κεφαλιά του Ντάρμπισαϊρ.

Στο 85΄ο Μεχίας απέκρουσε σε κόρνερ ένα σουτ του Τιάγκο, ενώ 2 λεπτά μετά ένα σουτ του ίδιου παίκτη ήταν καλό αλλά πέρασε λίγο έξω.