«Μέσα στην έδρα μας επιβάλλεται να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

0

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

Παιχνίδι με Νέα Σαλαμίνα

Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να διατηρήσουμε πιθανότητες για να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μέσα στην έδρα μας επιβάλλεται να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο στόχος της νίκης θα πρέπει να είναι αυτονόητος. Οφείλουμε να κερδίζουμε, ανεξάρτητα από τα βαθμολογικά δεδομένα. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μετά την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στη Λεμεσό που δεν ικανοποίησαν. Αυτό που θέλουμε είναι όλοι να παρουσιαστούν κατά πολύ βελτιωμένοι, να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς.

Για τον προγραμματισμό

Επαναλαμβάνουμε πως ο προγραμματισμός είναι μια διαδικασία που θα βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη. Ασφαλώς οι αγώνες για τα play-off θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στις αποφάσεις σχετικά με τον προγραμματισμό. Η Ομάδα Προγραμματισμού είναι αυτή που χειρίζεται όλα τα αγωνιστικά ζητήματα, είτε είναι αποφάσεις για το υφιστάμενο ρόστερ, είτε μετεγγραφές και άλλα θέματα. Στην Ομάδα Προγραμματισμού βρίσκεται ο Αθλητικός Διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου, ο Προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, ο Διευθυντής του Τμήματος Σκάουτινγκ, Σίμος Ταραπουλούζης και ο Βοηθός Προπονητής, Ανδρέας Σκέντζος. Το ύψος του προϋπολογισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη συμφωνηθεί και αναλυθεί στην Ομάδα Προγραμματισμού. Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί η Εκτελεστική Επιτροπή, που αποτελείται από μέλη του ΔΣ, η οποία θα ελέγχει τις διαδικασίες και την τήρηση του προϋπολογισμού. Η Εκτελεστική Επιτροπή δεν θα έχει καμία απολύτως ανάμειξη σε αγωνιστικά ζητήματα. Επιπλέον, ο ρόλος του Τμήματος Σκάουτινγκ θα είναι καθοριστικός στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ομάδας, καθώς θα εντοπίζει, θα παρακολουθεί και θα αξιολογεί ποδοσφαιριστές όχι μόνο για την αμέσως επόμενη μετεγγραφική περίοδο, αλλά και για τις επόμενες. Η Διοίκηση πιστεύει πως μέσα από αυτές τις διαδικασίες θα αυξηθεί σημαντικά το ποσοστό επιτυχίας του προγραμματισμού.

Αγωνιστικά

Δυστυχώς τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά και σημαντικά. Εκτός σχεδιασμού για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι επτά ποδοσφαιριστές, οι: Χριστοφή, Εντρένα, Ζίβετς, Λόρα, Παναγή, Πρέτσε και Κολοβός. Επιπλέον, ο Νταρμπισάιαρ ταλαιπωρήθηκε από ίωση για κάποιες μέρες.

Για δημοσιεύματα σχετικά με το συμβόλαιο του Δημήτρη Κολοβού

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε ειδικούς όρους που ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνονται στο συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή μας. Όπως και με άλλους ποδοσφαιριστές μας έτσι και με τον Δημήτρη Κολοβό είναι θέμα της Ομάδας Προγραμματισμού να καταλήξει στις αποφάσεις της.

Κόσμος

Από σήμερα, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, προσφέρουμε δωρεάν εισιτήριο στις γυναίκες φιλάθλους της ομάδας μας από τα εκδοτήρια στη Λευκωσία και μέσω τηλεφωνικής κράτησης στο 22025429. Τα δωρεάν εισιτήρια θα προσφέρονται σήμερα, αύριο και το πρωί του Σαββάτου. Παρακαλούμε οι φίλες να λάβουν υπόψη πως από τα ταμεία του ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, δεν θα είναι εφικτό να προσφέρονται δωρεάν εισιτήρια. Τα εισιτήρια με τη Νέα Σαλαμίνα κοστίζουν από πέντε μέχρι 10 ευρώ αναλόγως θέσης. Ευχόμαστε να έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, κάτι που θα βοηθήσει την προσπάθεια για νίκη.