Λευκή ισοπαλία στη Λάρνακα

0

Η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 στο «ΠΑΠ» κόντρα στην Ανόρθωση. Είχε τις ευκαιρίες και την υπεροχή το τριφύλλι με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 90+4.

Σε πολύ δύσκολη θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι με σκοπό να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που απείλησε για πρώτη φορά αφού απώλεσε διπλή ευκαιρία έτσι ώστε να ανοίξει το σκορ. Στο 8ο λεπτό, ο Γκόμεθ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Δημητρίου απομάκρυνε εντυπωσιακά, ενώ στην επαναφορά ο Ισπανός έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Απ εκεί και πέρα η Ομόνοια ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες έτσι ώστε να σκοράρει κάποιο γκολ. Στο 24ο λεπτό ο Κατελάρης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από μακρινή απόσταση ωστόσο ο Δημητρίου απομάκρυνε σε κόρνερ με υπερένταση. Στο 29ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δημητρίου και πέρασε έξω.  Στο 45+1’ ήρθε νέα ευκαιρία για τους «πράσινους» αφού ο Ραμίρεζ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Δημητρίου ήταν στην σωστή θέση και μάζεψε την μπάλα. Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο μέρος, αφού πέρα από ένα σουτ του Μικελντάτζε στο  16ο λεπτό, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παναγή.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα του αγώνα έπεσε αισθητά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη αφού στο 55ο λεπτό ο Στεφανέλι έκανε το σουτ από πολύ καλό σημείο, ωστόσο ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Παναγή. Τέσσερα λεπτά αργότερα η «Κυρία» άγγιξε το γκολ. Ο Βύντρα προσπάθησε να κάνει την απομάκρυνση, η μπάλα χτύπησε στον Εγγλέζου και πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, ωστόσο ο Παναγή απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.  Στο 72ο λεπτό ο Μπουφ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της «Κυρίας», επιχείρησε το δυνατό σουτ, ωστόσο ο Παναγή έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Η Ανόρθωση ανέβασε σταδιακά τους ρυθμούς της, βάζοντας πίεση στην Ομόνοια έτσι ώστε να φτάσει κοντά σε κάποιο γκολ. Απ εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο παιγνίδι με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το ισόπαλο 0-0.