ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Στην κορυφή οι ομάδες U19, U15 και U14!

0

Στην κορυφή της βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ βρίσκονται οι ομάδες μας U19, U15 και U14!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 μετά από εννέα αγωνιστικές έχει το απόλυτο και βρίσκεται στην κορυφή με 27 βαθμούς. Οι «πράσινοι» του Νίκου Νικολάου έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τέσσερα γκολ παθητικό, ενώ διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 29 γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου παραμένει η μοναδική αήττητη με απολογισμό 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το «τριφύλλι» διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος καθώς ο επιθετικός, Δημήτρης Σπυριδάκης, προπορεύεται με 23 γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ανέβηκε το περασμένο Σάββατο στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάριου Νικολάου με τη συμπλήρωση της 15ης αγωνιστικής μετρά 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Τα αποτελέσματα δεν είναι η προτεραιότητα σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες. Δεν παύουν, ωστόσο, να καταδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, το ταλέντο που υπάρχει, αλλά και τον χαρακτήρα νικητή που καλλιεργείται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.