«Θα βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε ότι δεν δούλεψε όπως έπρεπε»

0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόσληψη του Νίκου Χαραλαμπίδη: «Θα έχει υπό την ευθύνη του και την εποπτεία του το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με τις εμπειρίες και τις γνώσεις του θα επιχειρεί να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχει πολυετή εμπειρία από διαχείριση μεγάλων αθλητικών οργανισμών και πιστεύουμε ότι θα μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία».

Για τις προσπάθειες πρόσληψης νέου γυμναστή: «Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης με στόχο τη στελέχωση του τμήματος που έχει την ευθύνη εκγύμνασης των παικτών. Θέλουμε να κάνουμε σοβαρή επένδυση σε αυτό τον σημαντικό τομέα. Επίσης αξιολογούνται επιπλέον ανάγκες της ομάδας και δεν αποκλείεται να γίνουν περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης, δηλαδή πέρα από το τμήμα των γυμναστών».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας: «Για μας το σημαντικό είναι το πώς θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Πρέπει να βγούμε σοφότεροι και καλύτεροι από τις δύσκολες στιγμές που είχαμε. Η διοίκηση διαχειρίζεται την κατάσταση με ψυχραιμία. Θα βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε ότι δεν δούλεψε όπως έπρεπε».