Ο Σπύρος Γρούτας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 για το παιχνίδι με την ΕΝΠ

0

Την ΕΝΠ αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, παίρνοντας το διπλό στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Για τον αγώνα με τους «βυσσινί» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Σπύρος Γρούτας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΕΝΠ είναι ομάδα της πρώτης πεντάδας και λογικά θα μας δυσκολέψει. Δεν φοβόμαστε κανένα, έχουμε καλή ομάδα, προετοιμαζόμαστε σωστά και θα αντιμετωπίσουμε αυτό τον αγώνα όπως και τους υπόλοιπους. Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Περίμενα πως θα έχουμε καλή πορεία καθώς υπάρχει ποιότητα και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Στοχεύουμε στο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και θα είναι ακόμα καλύτερα αν έρθει το πρωτάθλημα. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου και περιμένω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου» ανέφερε ο Σπύρος Γρούτας.

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 με την ΕΝΠ, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 12:00, στα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου «Τάσος Μάρκου».