ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ το πλάνο Παπασταύρου (pics)

0

Σήμερα είναι η πρώτη συγκέντρωση για ενημέρωση του κόσμου της Ομόνοιας σχετικά με το πλάνο του Σταύρου Παπασταύρου και του συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί ο Λώρης Κυριάκου. Κατάμεστη η αίθουσα από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Παρών και ο Αντώνης Τζιωνής αλλά και πρώην παράγοντες της ομάδας πέρα από τον φίλαθλο κόσμο της Ομόνοιας.

Λώρης Κυριάκου:

«Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει τις οικονομικές δυνατότητες για να επενδύσει στην Ομόνοια. Απ’ εκεί και πέρα αρχίσαμε τις επαφές και είπαμε να έρθει Κύπρο για να ολοκληρώσουμε αυτά που είπε. Πράγματι ήρθε στην Κύπρο, υπήρξαν συναντήσεις. Στις συναντήσεις ήταν παρών οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου στο πάνελ, όπως και κάποια άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Τζιωνής. Φτάσαμε σε κάποιο πλαίσιο συμφωνίας και πρέπει να το δουν τα νομικά τμήματα για να παρουσιάσουμε την συμφωνία στην γενική συνέλευση. Η κατάσταση του σωματείου μας από οικονομικής κατάστασης δεν είναι η καλύτερη, όπως και η αγωνιστική. Πρέπει να δώσουμε άλλο αέρα στην Ομόνοια για να φύγουμε από αυτή την κατάσταση. Να μην πιστέψουμε ότι αύριο θα παρουμε το πρωτάθλημα όταν θα έρθει ο επενδυτής. Το σωματείο θα συνεχίσει την λειτουργία του και τον σκοπό του. Η Ομόνοια δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Συμφωνώ ότι δίνεται σε κάποιον επενδυτή το ποδοσφαιρικό τμήματα, αλλά και τα άλλα τμήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Πιστεύω θα μπορέσουμε να δείξουμε άλλο πρόσωπο σαν σωματείο».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Μίνως Χαραλάμπους:

«Καταρχήν θέλω να πω ότι δεν είναι συμφωνία αλλά η τελική πρόταση του επενδυτή. Για να φτάσουμε εδώ μια ομάδα ανθρώπων δουλέψαμε αρκετά τους δύο τελευταίους μήνες. Στην περασμένη συνάντηση παρουσιάστηκε ένα προσχέδιο πρότασης Παπασταύρου. Είπαμε ότι δεν ήταν η τελική πρόταση επειδή υπήρχαν σημεία και πρόνοιες που θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε

Σήμερα είμαστε σε θέση να πούμε με αυτοπεποίθηση ότι αν υιοθετήσουμε αυτή την πρόταση θα βοηθήσουμε την Ομόνοια να ξεπεράσει τα προβλήματα της. Η ιδέα άρχισε όταν ο επενδυτής ήθελε να επενδύσει 5 εκατομμύρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την ελπίδα να δυναμώσει την ομάδα και να την έκανε πιο αξιόμαχη

Στην πορεία φάνηκε ότι τα 5 εκατομμύρια μπορεί να μην ήταν αρκετά. Εμφανίστηκαν χρέη. Ένα βάρος που μετακινούμε χρόνο με τον χρόνο. Υπάρχει κάθε τέλος της σεζόν έλλειμμα και τρέχουμε να τα καλύψουμε. Ένας θεός ξέρει τι προσπάθειες έγιναν για να βρίσκουμε τα κονδύλια.

Πηγή:Protathlima.com