Με μυαλό και μάτια δεκατέσσερα…

0

«Αιώνιο» ντέρμπι ε;

Αυτό το παιχνίδι είναι το μεθεπόμενο και θα γίνει το Σάββατο. Προηγείται άλλο ματς το μυαλό όλων στην Ομόνοια είναι στο πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην Δόξα στο ΓΣΠ.

Του Πέτρου Παπαγιώργη από την ιστοσελίδα 24sports.com.cy

Οι «πράσινοι» ξέρουν ότι ο δεύτερος μεγάλος θεσμός της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-2018 αποτελεί τη μόνη τους διέξοδο για κατάκτηση τίτλου. Η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια έχει σιγήσει στον τομέα αυτό. Το τελευταίο πρωτάθλημα από τα 20 που κατέκτησε, το πήρε το 2010 και το τελευταίο κύπελλο από τα 14 που κατέκτησε, το σήκωσε το 2012.

Είναι απόλυτα φυσικό το να υπάρχει στην «πράσινη» ομάδα μεγάλη δίψα για ένα τίτλο. Άρα δίνουν μεγάλη σημασία στο αυριανό ματς και κατά συνέπεια θα προσπαθήσουν να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει στο Μακάρειο (21/2).

Η Ομόνοια σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα από τη Δόξα που είναι όμως επικίνδυνη και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Με μυαλό και μάτια δεκατέσσερα θα παραταχθεί στο γήπεδο για να εξαργυρώσει την ανωτερότητα της.

Χριστοφή και Κιπιάνι ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Μιχαϊλοφ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί εάν θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Μπρέβελντ συνεχίζει πρόγραμμα θεραπείας και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί εάν κι αυτός θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου.