ΘΥΡΑ 9: Κριτική και όλοι Κεντρικό με τους ακατανόμαστους…

0

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη (3-0), οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας «Θύρα 9» εξέδωσαν, μέσω της οποίας αναφέρονται στην προσέλευση του κόσμου της ομάδας συγκριτικά με άλλες ομάδες και τονίζουν πως σε ματς που δεν εφαρμόζεται το μέτρο ταυτοποίησης, είναι αδιανόητο να μην πηγαίνει ο κόσμος.

Αναλυτικά:

«Θα κάνουμε ξανά κριτική γιατί είμαστε η Ομόνοια γιατί είμαστε η Θύρα 9. Γιατί μάθαμε να έχουμε αντίπαλο τον εαυτό μας και μόνο. Οι αριθμοί προσέλευσης τόσο στις αρχές του πρωταθλήματος όσο και μετά την άσχημη πορεία είναι πολύ καλύτεροι από όλους.

Αυτό, όμως, δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να μην είναι στο γήπεδο στα παιχνίδια που δεν εφαρμόζεται το μέτρο της ταυτοποίησης. Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα του πράσινου λαού για την άσχημη χρονιά (και) φέτος, αντιλαμβανόμαστε και την αγανάκτηση του, αλλά η θέση όλων μας είναι στα τσιμέντα να πολεμάμε.

Την Τετάρτη παρά το ακατάλληλο της ώρας και της μέρας πρέπει να είμαστε εκεί να σπρώξουμε την τριφυλλάρα για να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο. Εξάλλου η κατάκτηση του κυπέλλου είναι επιβεβλημένη.

Ακούραστα και δυνατά μονάχα Θύρα 9. Δεν κάναμε και ούτε πρόκειται ποτέ να κάνουμε κολοτούμπα για κανένα παιχνίδι. Το Σάββατο όλοι κεντρικό. Περισσότερα τις επόμενες μέρες σε ανακοίνωση».