Το παιχνίδι του Πέτεφ και ο κόσμος!

0

Πολλά τα θετικά στοιχεία που μπορεί να κρατήσει κανείς στο 5ο παιχνίδι του Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας.

Του Γιώργου Νικολάου από το protathlima.com

Οι πράσινοι δείχνουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, πάθος, έχουν περισσότερα τρεξίματα, πιο γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο, έχουν ηρεμία στο παιχνίδι τους, ενώ όλοι δίνουν βοήθειες ανασταλτικά.

Τα 3 μηδέν παθητικό σε 5 παιχνίδια, λένε πολλά.

Ο Βούλγαρος τεχνικός κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξει πολλά και να δώσει στο τριφύλλι στοιχεία που του έλειπαν και αυτά φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως τα τελευταία παιχνίδια είναι από εκείνα που είχε καθήκον να πάρει η Ομόνοια, ωστόσο ποιος ξεχνά πως στον πρώτο γύρο με Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή οι πράσινοι πήραν μόλις 2 βαθμούς; Αν είχε τους 10 βαθμούς που έχασε, τώρα τα δεδομένα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Το δείχνει εξάλλου και ο βαθμολογικός πίνακας.

Ο Πέτεφ δείχνει αποφασισμένος να πετύχει με την Ομόνοια και αυτό το δείχνουν και οι αντιδράσεις του. Δείχνει τον δρόμο στους παίκτες του, τους ανεβάζει και δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός πως με το τέλος κάθε αγώνα ζητά από τους παίκτες του να χειροκροτήσουν τον κόσμο. Αντιλαμβάνεται την δυναμική που δίνει ο κόσμος στην ομάδα και βάζει και τον 12ο παίκτη στο παιχνίδι.

Πλέον τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν πολλά. Τα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ είναι το μεγάλο στοίχημα. Ανάλογα με το πώς θα είναι η βαθμολογία μετά από αυτά, θα κριθούν πολλά.

Και όλα αυτά εν αναμονή της ενίσχυσης που θα παίξει και αυτή μεγάλο ρόλο.