Προβληματισμός για τις αναβολές και οι σκέψεις που γίνονται

0

Από την στιγμή που έχει επισημοποιηθεί το γεγονός πως ο αγώνας της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα αναβάλλεται, στην Ομόνοια φαίνεται να κάνουν διάφορες σκέψεις σχετικά με το πώς θα κινηθούν για να κρατηθεί η ομάδα σε εγρήγορση.

Από την στιγμή που το τριφύλλι δεν θα δώσει επίσημο παιχνίδι για τις πρώτες 2 αγωνιστικές, ενώ μετά ακολουθεί η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, τότε γίνεται αντιληπτό πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είναι στις 9-10 Σεπτεμβρίου! Ένα μήνα μετά δηλαδή!

Αυτό προφανώς και θα αναγκάσει τον Πάμπο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πλάνα του, αφού ένας μήνας είναι όντως μεγάλο χρονικό διάστημα.

Να σημειώσουμε πως γίνονται σκέψεις για να μεταβεί για  5-6 μέρες η ομάδα στο εξωτερικό για φιλικά και 3ο στάδιο προετοιμασίας, αφού τους αναγκάζουν και οι εξελίξεις, χωρίς να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

Όσο για τις διαθέσιμες ομάδες στην Κύπρο, Ερμής και Πάφος είναι οι άλλες δύο ομάδες που δεν θα δώσουν παιχνίδι για την 1η αγωνιστική. Όσο για την 2η, αν και δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση για αναβολή των αγώνων των άλλων Ευρωπαϊκών ομάδων, αυτό είναι ένα υπαρκτό ενδεχόμενο. Σε αυτή την περίπτωση, Ολυμπιακός και ΑΕΛ θα είναι οι άλλες διαθέσιμες ομάδες για φιλικά παιχνίδια.

Πηγή: protathlima.com