Τεράστιο το ενδιαφέρον αυτής της βδομάδας

0

Τεράστιο το ενδιαφέρον στην Ομόνοια σχετικά με το τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες, αφού η εβδομάδα που μπαίνει κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική για το μεταγραφικό κομμάτι. Αυτό το λέμε επειδή οι πράσινοι θα ξέρουν αν τελικά θα προχωρήσουν με τις πρώτες επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου ή αν θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν ήδη στα υπόψη τους.

Στο τριφύλλι έδειξαν τεράστια υπομονή αφού στόχος ήταν να δοθεί χρόνος για να πάρουν τις πρώτες επιλογές του κόουτς, ωστόσο αν κάποιες περιπτώσεις δείξουν να κολλάνε, δεν θα χάσουν πολύτιμο χρόνο.

Πάντως τόσο ο Κάι όσο και ο Καντέ που έχουν συμφωνήσει με το τριφύλλι, είναι παίκτες που ήταν πολύ ψηλά στην λίστα του Πάμπου και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζάιλσον, παίκτης με τον οποίο τα έχει βρει σε όλα η Ομόνοια και απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα.

Εξάλλου αύριο, Δευτέρα, επιστρέφει στο νησί μας ο Μάκης Παπαϊωάννου από την Βραζιλία και θα φέρει αρκετά νέα στις αποσκευές του. Είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ξεχώρισε ορισμένους εξ αυτών και θα συζητήσουν με τον Πάμπο Χριστοδούλου και την διοίκηση για το πώς θα προχωρήσουν.

Όπως και να έρθουν τα πράγματα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το ρεπορτάζ των πρασίνων θα έχει αρκετό ενδιαφέρον τις προσεχείς μέρες με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Πηγή: protathlima.com