Ο Μάκης, οι προτάσεις και άλλα…

0

Δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση στην Ομόνοια για το θέμα τεχνικού διευθυντή (δεν συζητήθηκαν τελικά ονόματα στη συνεδρία του Δ.Σ. της Πέμπτης), αν και όπως όλα δείχνουν κερδίζει έδαφος τα τελευταία 24ωρα η περίπτωση Μάκη Παπαϊωάννου. Ο τρόπος δουλειάς του Παπαϊωάννου (εργάστηκε σε Ερμή, Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα), φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο δουλειάς της Ομόνοιας με επικεφαλής τώρα τον Πάμπο Χριστοδούλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν τίθεται θέμα ικανοτήτων σε σχέση με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ, απλώς ο τρόπος που δουλεύει ο Μάκης Παπαϊωάννου, είναι πιο κοντά στο στυλ δουλειάς του τεχνικού της Ομόνοιας.
Οι «πράσινοι» επενδύουν πολλά στον Φρέντμπεργκ λόγω των γνώσεων του και θεωρούν ότι έχει να δώσει πολλά στις Ακαδημίες, εκεί όπου είναι Τεχνικός Διευθυντής.

Πάντως απόφαση για το θέμα τεχνικού διευθυντή θα ληφθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, με τον Μάκη Παπαϊωάννου, να είναι ο επικρατέστερος.

Ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής ενημέρωσε χθες τα μέλη της διοίκησης ότι έγιναν προτάσεις σε 5-6 ποδοσφαιριστές και αναμένεται η απάντηση τους. Από βδομάδας, αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα Δημήτρη Χριστοφή, ενώ θα ανακοινωθούν και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, όπως έχουμε ξαναγράψει, βρέθηκε στην Ισπανία για να επιθεωρήσει αθλητικά κέντρα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το ίδιο έπραξε και στην Πορτογαλία, ενώ πιθανός προορισμός είναι και η Πολωνία. Σημαντικό ρόλο για το που θα γίνει η προετοιμασία, θα παίξουν τα φιλικά που θα προγραμματιστούν, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να επιθυμεί δυνατούς αντιπάλους. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό κριτήριο που θα παίξει ρόλο στην τελική απόφαση, τα δυνατά φιλικά. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν Ισπανία και Πορτογαλία.

πηγή: sport-fm.com.cy