Μάτια Πάμπου σε Αντίλσον! (vid)

0

Ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκεται στην Πορτογαλία όπως είναι ήδη γνωστό και απόψε θα παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της Ρίο Άβε και της Αρούκα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.protathlima.com ο προπονητής μας θα έχει τα μάτια του στραμένα στον Αντίλσον.

Αναλυτικά:

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ως γνωστό ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος σήμερα θα έχει στραμμένο το βλέμμα σε ένα παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας.

Στις 22:30 η 7η στην βαθμολογία Ρίο Άβε φιλοξενεί  την 13η Αρούκα με τον νέο τεχνικό της Ομόνοιας να έχει στραμμένο το βλέμμα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, στον Βραζιλιάνο μέσο των φιλοξενουμένων Αντίλσον! Ενδεχομένως ο τεχνικός των πρασίνων να εξετάσει και άλλους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αντίλσον είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος αλλά και κεντρικός μέσος. Είναι 29 ετών (8/2/88)και πέρασε από αρκετές ομάδες της πατρίδας του πριν μετακομίσει στην Αρούκα τον Ιούλιο του 2015.

Στην Πορτογαλική ομάδα μέτρησε πέρσι 1302 λεπτά, 28 εμφανίσεις εκ των οποίων οι 13 στο αρχικό σχήμα σημειώνοντας 2 γκολ. Φέτος έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του αφού μετρά ήδη 1712 λεπτά, 22 συμμετοχές εκ των οποίων οι 20 είναι στο αρχικό σχήμα και ένα γκολ.

Να σημειώσουμε ότι τον Βραζιλιάνο μέσο ο Πάμπος τον ήθελε και πέρσι στην ΑΕΛ, ωστόσο λόγω δέσμευσης του με την Πορτογαλική ομάδα δεν έγινε δυνατή η μεταγραφή του. Το συμβόλαιο του με την Αρούκα ολοκληρώνεται με το τέλος Ιουνίου και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχτεί η περίπτωση του στην Ομόνοια.