Γι’ αυτό είναι κάτι σαν τελικοί

0

Απ’ εδώ και πέρα όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό κάθε επόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός και κρίσιμος για την Ομόνοια. Για την ακρίβεια όλα τα παιγνίδια μέχρι το φινάλε είναι κάτι σαν… τελικοί στην προσπάθεια να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αν δεν καταφέρει να κερδίσει το κάθε ένα που ακολουθεί, τότε ενδεχομένως να μην έχει σημασία και το επόμενο στη σειρά.
Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι καθοριστικής σημασίας, αφού η Ομόνοια μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει για την 4η θέση. Αν καταφέρει να κερδίσει τότε θα δώσει… αξία και στην επόμενη αναμέτρηση με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Είναι μια δυάδα αγώνων πολύ σημαντική για το «τριφύλλι», όπου χρειάζεται απαραίτητα δύο νίκες. Αν τις πετύχει σε συνδυασμό και με κάποια άλλα αποτελέσματα, με βάση το πρόγραμμα που έχει κυρίως η ΑΕΛ, αφού με αυτήν παλεύει για την 4η θέση, τότε είναι πολύ πιθανό να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι στη βαθμολογία, αλλά θα πρέπει να κρατηθεί κιόλας εκεί.
Αυτό που χρειάζεται στη συνέχεια είναι αγωνιστική συνέπεια από πλευράς της Ομόνοιας, έστω και τώρα, έστω και στο φινάλε. Χωρίς τη συνέπεια αυτή και τη βελτίωση στην απόδοση της ομάδας, γίνεται αντιληπτό ότι οι «πράσινοι» θα δυσκολευτούν πολύ να πετύχουν τον στόχο τους…

Πηγή: sport-fm.com.cy