Γιατί ζητούν την παραίτηση Ιακωβίδη και Χαραλάμπους!

0

Μέσα από την μακροσκελή ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 9 αναφέρονται και οι λόγοι που ζητούν την παραίτηση των Ιακωβίδη και Χαραλάμπους.

Δείτε το απόσπασμα:

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα για τους λόγους που μας οδήγησαν να ζητήσουμε την παραίτηση του κύριου Άγη Ιακωβίδη και του κύριου Νίκου Χαραλάμπους. Δυστυχώς πρέπει να γράψουμε πράγματα τα οποία προτιμούσαμε να μην γραφτούν δημόσια όμως η άρνηση να λυθεί το πρόβλημα, ακόμα και όταν βάλαμε κάτω και τις δικές μας παραιτήσεις, δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.

Σε προηγούμενη μας ανακοίνωση γράψαμε για την προσπάθεια του κύριου Νίκου Χαραλάμπους να επηρεάσει καταστάσεις εκμεταλλευόμενος την θέση του στο Δ.Σ. Οι πληροφορίες μας ήταν ολόσωστες και μας το έχουν επιβεβαιώσει όλοι οι εμπλεκόμενοι. Όταν ο Νίκος Νταμπίζας ανάλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας ο κ. Νίκος Χαραλάμπους τον προσέγγισε του συστήθηκε σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του ζήτησε να φέρει τον εγγονό του στην ομάδα.

Όπως ήταν λογικό ο κ. Νταμπίζας αρνήθηκε, κάτι το οποίο δυσαρέστησε τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος σε μεταγενέστερο στάδιο μπροστά από όλο το συμβούλιο δημιούργησε θέμα στον κ. Νταμπίζα αναγκάζοντας τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας να μιλήσει μπροστά σε όλους για το περιστατικό. Σε μια υγιής ομάδα το συμβούλιο θα έπαιρνε άμεσα μέτρα αντ’ αυτού προτίμησαν να θάψουν το θέμα. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ακόμη μια απόδειξη ότι ήρθε ο καιρός κάποιοι άνθρωποι να πάνε σπίτι τους, ζουν σε άλλες εποχές, δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν και δυστυχώς κάνουν το Δ.Σ της ομάδας μας να χάνει το κύρος του.

Όλα αυτά επηρεάζουν και τις σχέσεις σεβασμού που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ συμβουλίου και Τεχνικού διευθυντή αφού σίγουρα τέτοια περιστατικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ήρθες να δουλέψεις σε ομάδα πρώτης κατηγορίας ή στο αγροτικό. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Νίκος Χαραλάμπους ήταν μέλος και της καταστροφικής διοίκησης Μιλτιάδη.

Όσον αφορά τον κύριο Άγη Ιακωβίδη η θέση μας είναι ξεκάθαρη, από την στιγμή που ολόκληρο το πρότζεκτ έχει αποτύχει και έχουμε διώξει τεχνικό διευθυντή και προπονητή δεν γίνεται αυτός που βεβιασμένα έκανε αυτές τις επιλογές να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να φύγει μαζί τους. Από εκεί και πέρα τον κ. Άγη τον βαραίνουν και άλλα πράγματα. Σαν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος απέτυχε παταγωδώς αφού δεν είχε καμιά ιδέα του τι συνέβαινε στο Πούλλος κάτι το οποίο στο τέλος το πληρώσαμε ακριβά. Όταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Γ.Σ.Π απαιτήσαμε να μας πουν γιατί η ομάδα ξηλώθηκε έτρεξαν να μας δικαιολογήσουν το ξήλωμα με τις αιματολογικές εξετάσεις. Δυστυχώς για όσα λέγαμε τότε βγήκαμε αληθινοί αφού ήταν ξεκάθαρο ότι επιλέγαμε ποια παιχνίδια ήταν σημαντικά. Σήμερα ξέρουμε με πάσα βεβαιότητα ότι πριν ακόμα τον πρώτο επαναληπτικό με τον Εθνικό στο Γ.Σ.Π ο τεχνικός διευθυντής μάζεψε το τεχνικό τιμ και τους ανακοίνωσε ότι τα σημαντικά είναι τα 2 παιχνίδια του κυπέλλου και εκεί θα δώσουμε βάρος μας αυτή η προσέγγιση είναι απαράδεκτο και δείχνει ότι κανείς δεν τους εξήγησε σε ποια ομάδα βρίσκονται.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την Τετάρτη με τον Εθνικό στο Γ.Σ.Π να κατέβουμε με όλη την ομάδα ενώ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα να αφήσουμε παίκτες στον πάγκο για ξεκούραση. Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως έγινε όταν συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που λόγο κάποιου απρόοπτου γεγονότος δεν είχε υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις ενημερώθηκε από τον βοηθό προπονητή ότι δεν θα αγωνιστεί στο αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα αφού οι αιματολογικές του εξετάσεις δεν ήταν καλές, εξετάσεις που όπως είπαμε ποτέ δεν είχε κάνει. Όλα αυτά που γράψαμε είναι αληθινά και μη αμφισβητούμενα δυστυχώς για όλα αυτά ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού μας τμήματος αλλά και η εφορεία ποδοσφαίρου έκαναν μεσάνυκτα τα γνωρίζαμε πριν από εκείνους και όταν προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε δυστυχώς δεν μας άκουσαν.