Μην ψάχνετε για δικαιοσύνη και δημοκρατία… χάθηκε στα παραθυράκια του νόμου για χάρη του αποελ

0

Οι άνθρωποι εκεί στην ΚΟΠ μας δουλεύουν κανονικά. Στην ανακοίνωση τους την οποία εξέδωσαν για να… παρτάρουν τον Πετεβίνο λένε πολλά και διάφορα. Εμείς ξεχωρίσαμε δύο για να αναδείξουμε την ανακρίβεια τους και την «αντικειμενικότητα» τους όταν πρόκειται για το αποελ.

Γράφει λοιπόν η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Στην Δικαστική παραπέμφθηκαν τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας για ανακοινώσεις που δημοσίευσαν οι οποίες ήταν πολύ πιο σοβαρές από τις δηλώσεις των εκπροσώπων των δυο σωματείων και παραβίαζαν τους σχετικούς πειθαρχικούς κανονισμούς».

Ένα το κρατούμενο. Δηλαδή επειδή έκαναν και χειρότερα θα μείνουν ατιμώρητα τα «λιγότερο» σοβαρά;

Πάμε παρακάτω και στο δεύτερο μέρος που ξεχωρίσαμε:

«Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου ΑΠΟΕΛ μετά τον συγκεκριμένο αγώνα δεν ξεπέρασαν τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής, και δεν παραπέμφθηκαν στην Δικαστική, όπως δεν παραπέμθηκαν σε προηγούμενες περιπτώσεις παρόμοιες δηλώσεις είτε του Εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας ή άλλων σωματείων, όταν αυτές δεν παραβίαζαν τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής».

Κύριοι είσαστε για κλάματα!!!

Πρώτο: Ποια είναι τα όρια της επιτρεπόμενης κριτικής; Ποιος τα καθορίζει; Τα ξέρουν οι άνθρωποι των ομάδων; Γιατί σήμερα λειτουργάτε έτσι, αύριο με άλλη ομάδα θα λειτουργήσετε αλλιώς! Ποια όρια;

Δεύτερο: Ο Πετεβίνος μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον απόλλωνα ανέφερε:

«Βλέπουμε με πολύ ευκολία να σφυρίζονται πέναλτι κατά του ΑΠΟΕΛ αλλά σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις υπέρ μας δε δίνονται. Υπάρχει μια λογική πως απαγορεύεται να δίνεις πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο άνθρωπος λέει πως ΣΚΟΠΙΜΑ δεν δίνονται πέναλτι στην ομάδα του. Ότι με λίγα λόγια το σύστημα αντιμετωπίζει με ανισότητα την ομάδα του. Κατηγορεί ευθέως το σύστημα για μη μεροληπτική στάση! Αλλά αυτό εμπίπτει στα όρια σας; Κουφά πράματα! Ας προσπεράσω την απίστευτη στάση του Πετεβίνου που νομίζει πως η ομάδα του (αν είναι δυνατόν) έχει απέναντι της το σύστημα (!!!!) το οποίο είναι δικό τους δημιούργημα και φέρει την σφραγίδα τους και πάω στο ζουμί.

Κρατήστε τις δηλώσεις και συγκρίνετε τις με άλλες παρόμοιες στο τέλος… Μην ψάχνετε για δικαιοσύνη και δημοκρατία. Αυτή χάθηκε εδώ και χρόνια στα παραθυράκια του νόμου που βρίσκουν κάθε φορά μόνο για τα μάτια του αποελ…

Ο ΤΖΟΚΕΡ