Ακόμα ένας αγώνας για την ποδηλατική Ομόνοια με δυνατή παρουσία

0

Ακόμα ένας αγώνας για την ποδηλατική Ομόνοια με δυνατή παρουσία σε όλα τα επίπεδα σήμερα στον Αγώνα Κυπέλλου Ανάβαση Τροόδους με την ομάδα μας να ανεβάζει αρκετούς αθλητές στο βάθρο για ακόμη μια φορά . Αναλυτικά :

Στην κατηγορία ανδρών Ο Ανδρέας Χριστοφή στην 3η θέση σε ένα αγώνισμα που είναι σημαντικό να υπάρχουν αρκετοί αθλητές της ίδιας ομάδας γι σκοπούς στρατηγικής κατά την διάρκεια του αγώνα ο Ανδρέας αγωνίζεται μόνος για την ομάδα μας και πάντα διαπρέπει ανεβαίνοντας στο βάθρο σε κάθε αγώνα .

Στην κατηγορία Μάστερ 2 ο Μιχάλης Θεοχάρους στην 2η θέση και δείχνει ότι αγώνα με αγώνα ανεβαίνει και βρίσκει την φόρμα του . Στην ιδία κατηγορία ο Sukrun Gunsoy τερμάτισε στην 5η θέση . Στην κατηγορία των Πανπαίδων κάτω των 15 ο Κωνσταντίνος Παυλίδης τερμάτισε στην 3η θέση με τον Χριστόδουλο Νικηφόρου να τον ακολουθεί στην 4η θέση και τον Κωνσταντίνο Χριστοφή στην 5η θέση .

Στης Κορασίδες κάτω των 17 η Δήμητρα Κουκουμά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοση της τερματίζοντας στην 1η θέση με την Γεωργία Γιαγκουλλά να τερματίζει στην 3η θέση . Στην κατηγορία CFA γυναίκες κάτω των 19 η πολύ νεαρή για την κατηγορία Ελένη Κουκουμά τερμάτισε στην 2η θέση .

Ωραία προσπάθεια από τον Ανδρέα Σολομού στην κατηγορία Μάστερ 1 που τερμάτισε στην 6η θέση και τον Πάρι Χατζήπαναγη που στον πρώτο του αγώνα δρόμου με συναγωνισμό τερμάτισε στην κατηγορία Μαστερ 30-34 τερμάτισε στην 5η θέση .

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να γυμναστούν και να αγωνιστούν με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας .

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά . Για τα παιδιά 6-13 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών . Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512 ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ